5 חלבונים
1 כוס סוכר
להקציף לקצף יציב
להוסיף 2 כוסות קוקוס לערבב בקיפול
לשמן תבנית ולאפות 160 מעלות בערך 15 דקות
להוציא מהתנור לקרר היטב
1/2 שמנת מתוקה להרתיח להוסיף 2 שוקולד מריר 1/4 כוס חלב
לערבב לקבלת קרם חלק
למזוג על העוגה
להכניס למקפיא 1/2 שעה
מקציפים
1 וחצי שמנת מתוקה עם 2 כפות אבקת סוכר
2 כפות אינסטנט פודינג וניל לקבלת קצפת יציבה להוציא מהקפיא את העוגה ולזלף
לקחת רבע כוס אגוזים קצוצים גס לפזר מעל
1/4 חבילת שוקולד מריר להמיס במיקרו לקחת כפית ולזלף מעל
עוגה ממש טעימה ו מיוחדת