Share with:


פרווה

אופן הכנה

לבצק :
400 גרם נטורינה
2 שקיות סוכר וניל
1 שקית א.אפיה
4 כפות סוכר
5 חלמונים(צהוב)
1 כף שטוחה שמרים
1/2 חצי כוס מי ברז(כוס חפ' קר)
קמח לפי הצורך
בערך .3/4 4 כוסות מדידה של קמח

אופן הכנה:
ללוש את כל מרכיבי הבצק ולהוסיף קמח בהדרגה לפי הצורך עד לקבלת בצק נוח לרידוד
לחלק את הבצק ל 3 חלקים
שווים .
לרדד כל חלק על נייר אפיה למלבן דק בגודל תבנית גדולה ח'פ
ולהניח בצד את שלושת הבצקים המרודדים
ורק אחרי שמסיימים לרדד
את שלושת החלקים .
מתחילים להקציף את המרנג.

למרנג:
5 חלבונים
1.3/4 כוסות סוכר
להקציף ולהוסיף בהדרגה סוכר
כשמסיימים עם הסוכר מוסיפים:
3 כפות שטוחות נס קפה
כף גדושה קקאו

מרכיבים
מניחים על תבנית גדולה של תנור (או פד פעמית בינונית)בצק מרודד אחד
ומורחים מחצית מהמרנג
מניחים על המרנג שכבת בצק מרודדת נוספת
מעליו מורחים את החצי הנותר של המרנג
ומעל מניחים שכבת בצק שלישית ואחרונה
עושים כמה חורים בעזרת קיסם .
מכניסים לתנור בחום 160 170 מעלות עד להשחמה קלה
בערך 26 דקות
בהצלחה אתי זוהר 🤗❤️

עוגת נס קפה שכבות_מתכון של אסתי זוהר מטבח אותנטי – מאסטר מתכונים
אסתי זוהר מטבח אותנטיספר המתכונים של
מתכון של

אסתי זוהר מטבח אותנטי

342 מתכונים