Share with:


פרווה

אופן הכנה

קטגוריית עוגות בחושות
קטגוריית מאפינס (מתוק)
שחר שולמית – מידות אוניברסליות
תבנית סיליקון עגולה קוטר 23 סנטימטר משומנת ומקומחת
הערה – ניתן להכין מהבלילה מאפינס במקום עוגה
מדליקים תנור על חום של 160 מעלות

מצרכים…
2 כוסות קמח תופח (280 גרם)
1/2 כוס קוקוס (45 גרם)
קורט מלח
1/2 כוס סוכר חום כהה (120 גרם)
כפית מחוקה קינמון
2 ביצים גודל לארג'
3/4 כוס שמן (159 גרם)
2/3 כוס דבש (190 גרם)
כוס חלב קוקוס או חלב סויה (240 מ"ל)
1/2 כוס מים חמים (120 מ"ל)
כפית מחוקה קפה נמס מגורען (2 גרם)

אופן ההכנה…
בקערה אחת מערבבים את כל המצרכים היבשים
ובקערה שניה מערבבים את כל המצרכים הרטובים
מאחדים במטרפה ידנית את 2 הקערות
יוצקים את הבלילה לתבנית הסיליקון
ואופים את העוגה כ40 דקות או עד הזהבה
מצננים ומקפיאים לפני חילוץ

בהצלחה 😋
אהבתם? אשמח שתשתפו
שלכם שולמית

עוגת דבש_מתכון של שלומית שחר – מאסטר מתכונים
שלומית שחרספר המתכונים של
מתכון של

שלומית שחר

377 מתכונים