לקרמל:
כוס סוכר.
כפית קינמון.
25 גרם חמאה או מחמאה.
רצועות גזר דקות.
לעוגה:
3 ביצים
חצי כוס סוכר
חצי כוס שמן.
כפית תמצית וניל.
חצי כוס מיץ גזר או מים.
2 גזרים מגורדים.
חופן אגוזים קצוצים.
כפית קינמון.
2 כוסות קמח.
שקית אבקת אפיה.
לבשל במחבת את הסוכר עד המסה.
להוסיף קינמון וחמאה
לשמן מעט תבנית אינגלייש קייק
לסדר את רצועות הגזר בתחתית התבנית ומעל לצקת את הקרמל.
לערבב ביצים וסוכר
ושאר החומרים לפי סדר המתכון.
לצקת מעל הקרמל
ולאפות בחום 170
50 דקות
כשהעוגה מתקררת להפוך אותה לכלי הגשה