*חומרים*
2 כוסות שקד לבן טחון
2 כוסות אגוזי מלך טחון
1.5 כוסות קמח מנופה
1 שקית אבקת אפייה
200 גר מחמאה/חמאה
1 ורבע כוסות סוכר
2 ביצים
*הכנה*
למעבד מזון להכניס את כל החומרים,עד לאיחוד לבצק מעט דביק.
להכניס לרבע שעה למקרר.
ליצור עיגולים ולשטח באמצעות מזלג
אפייה ב180 מעלות עד להזהבה קלה(המשך אפייה מתבצע מחוץ לתנור)
*ציפוי*
אפשר להשאיר כך
ואפשר לצפות עם שוקולד מריר מומס.
באהבה ענקית/אורנה ועלני❣️❣️❣️❣️❣️