Share with:


חלבי

אופן הכנה

שחר שולמית…
מידות אוניברסליות

מצרכים והכנת מלית השוקולד…
ממיסים במיקרו
100 גרם שוקולד מריר יחד עם
40 גרם חמאה ומאחדים מסה
מוסיפים ביצה מידה L
וחצי כוס סוכר חום ומערבבים
מוסיפים 3 כפות קקאו ו 3/4 כוס קמח ומאחדים מסה …ממלאים תבניות סיליקון קטנות [משקל כל יחידה הוא 9 גרם …יוצא 40 יחידות] במלית השוקולד ומקפיאים כשעה…לאחר שעה מוציאים את המלית מתוך הסיליקון ומניחים את זה על גבי מגש במקרר…

מצרכים והכנת העוגיות…
נעבד במיקסר 200 גרם חמאה או מחמאה רכה יחד עם 100 גרם אבקת סוכר עד למרקם קרמי…
מוסיפים 2 חלמונים…מוסיפים צבע מאכל לפי הטעם…מוסיפים 3 כוסות קמח ומעבדים עד לאיחוד המסה…נשקול 40 יחידות במשקל 16 גרם כל אחת ונניח במגש מכוסה בנילון… נשטח כל יחידה על גבי נילון ונניח בתוכה את מלית השוקולד ונסגור לכדור…את הכדור נדחוס לתוך תבנית הסיליקון ובעדינות נדחוס את המסה פנימה תוך כדי שמשטחים אותה… נאפה בתנור שחומם מראש ל170 מעלות במשך רבע שעה…נצנן את העוגיות בתוך התבניות לפני שנחלץ אותן…

בתאבון 😋

מתכוןמתכון

עוגיות פריכות במלית שוקולד_מתכון של שלומית שחר
שלומית שחרספר המתכונים של
מתכון של

שלומית שחר

377 מתכונים