Share with:


אופן הכנה

במרקם של עוגה דחוסה
קטגוריית ללא גלוטן
קטגוריית עוגיות
שחר שולמית – מידות אוניברסליות
מתקבלות 24 יחידות (תלוי בגודל התבנית)

מחממים תנור על חום של 160 מעלות

מצרכים…
כוס שומשום (130 גרם)
⅓1 כוסות קוואקר אינסטנט (120 גרם)
2 כפות קקאו (20 גרם)
1/4 כוס סוכר חום דמררה (50 גרם)
1/3 כוס סילאן (80 מ"ל)
2 ביצים גודל לארג'

אופן ההכנה…
טוחנים במעבד מזון את הקוואקר והשומשום (עד שלא ישאר שומשום שלם והוא גם יקוצץ)
מעבירים את השומשום והקוואקר הטחונים לקערה ומוסיפים להם את הסוכר והקקאו ומערבבים
מוסיפים לקערה את הסילאן והביצים ומערבבים עד לאיחוד (המסה דביקה)
ממלאים עם כפית את התבניות היעודיות ומשטחים בעדינות עם אצבע רטובה מעט במים
(אם אין תבניות סיליקון – לוקחים בידיים רטובות כמות של כדור פינג פונג ומכדררים לכדור ומניחים על גבי נייר אפיה)
אופים 20 דקות ומצננים לפני חילוץ
זורים אבקת סוכר על העוגיות ונהנים

אהבתם ? 😋
אשמח שתשתפו
שלכם שולמית

מתכוןמתכון

עוגיות פפיון בריאות_מתכון של שלומית שחר – מאסטר מתכונים
שלומית שחרספר המתכונים של
מתכון של

שלומית שחר

378 מתכונים