Share with:


בשרי

אופן הכנה

ארוחה כזו אוכלים במסעדה😋 ‏ ‏מעדן ‏מצרפת מתכון 👇שכולם יוכלו להכין ולהנות מארוחה טעימה מאוד

מצרכים
שלוש חצילים בינוני
‏חצי קילו בשר טחון
צרור פטרוזיליה
‏בצל אחד גדול
‏ראש של שום או וכמה שאוהבים
‏שמן להבריש על החצילים
גמבה אחת
‏צנובר קלוי כמה שרוצים
‏עגבניה גדולה ‏בלי ‏הקליפה
‏שני כפות פירורי לחם

‏תבלינים
‏כפית פלפל שחור
כפית מלח
כפית פפריקה חריפה או מתוקה ‏
כמון כורכום
‏אגוז מוסקט
‏שתי כפות שמן לטיגון

‏אופן ההכנה
‏לשטוף וליבש את החצילים לחתוך את הגבעול ‏לחצות לשנים כל חציל לעשות חריצים מעל החציל, ‏להבריש שמן מלח פלפל שחור להניח על תבנית עם נייר אפיה להסיף את הגמבה ‏בתבנית נפרדת קטנה לתנור על חום 200 מעלות עד ‏שהחציל והגמבה מוכן לא ליבש אותו, בינתיים על הגז במחבט ‏רחבה מחממת שמן מוסיפים ,בצל מטגנים מוסיפים שום, ‏את הבשר ‏,בעזרת מזלג ‏מפוררים את הבשר מערבבים טוב, ‏מוסיפים תבלינים ‏טועמים אם צריך שיפור ‏מוסיפים תבלינים, ‏במידה וצריך עוד מי שלא אוהבת חריף ‏ ‏לא חייב ‏מבשלים עד ‏שכל המים מתאדים ‏והבשר‏‏ שחום מבושל
‏מקלפים את העגבניה וחותכים לקוביות קטנות מוסיפים לבשר
‏את הגמבה ‏מקלפים וחותכים לקוביות קטנות ומוסיפים את הפטרוזיליה קצוצה ‏את הצנובר ‏הקלוי מרוקנים את תוכן החציל לו עד הסוף צריך ‏להשאיר שנוכל למלות ומועכים טיפה ‏ומוסיפים לבשר‏ ‏מוסיפים שני כפות פירורי לחם מערביבים טוב ‏‏ ‏מכבים את הגז ‏ממלאים כל ‏ חציל ‏בבשר מפזרים פטרוזיליה ‏בתיאבון אוכלים נהנים מעדן

סירות של חצילים עם בשר צנובר ‏קלוי ‏‏ירקות_סיגלית ימין
סיגלית ימיןספר המתכונים של
מתכון של

סיגלית ימין

204 מתכונים