ארוחה כזו אוכלים במסעדה😋 מעדן מצרפת מתכון 👇שכולם יוכלו להכין ולהנות מארוחה טעימה מאוד
מצרכים
שלוש חצילים בינוני
חצי קילו בשר טחון
צרור פטרוזיליה
בצל אחד גדול
ראש של שום או וכמה שאוהבים
שמן להבריש על החצילים
גמבה אחת
צנובר קלוי כמה שרוצים
עגבניה גדולה בלי הקליפה
שני כפות פירורי לחם
תבלינים
כפית פלפל שחור
כפית מלח
כפית פפריקה חריפה או מתוקה
כמון כורכום
אגוז מוסקט
שתי כפות שמן לטיגון
אופן ההכנה
לשטוף וליבש את החצילים לחתוך את הגבעול לחצות לשנים כל חציל לעשות חריצים מעל החציל, להבריש שמן מלח פלפל שחור להניח על תבנית עם נייר אפיה להסיף את הגמבה בתבנית נפרדת קטנה לתנור על חום 200 מעלות עד שהחציל והגמבה מוכן לא ליבש אותו, בינתיים על הגז במחבט רחבה מחממת שמן מוסיפים ,בצל מטגנים מוסיפים שום, את הבשר ,בעזרת מזלג מפוררים את הבשר מערבבים טוב, מוסיפים תבלינים טועמים אם צריך שיפור מוסיפים תבלינים, במידה וצריך עוד מי שלא אוהבת חריף לא חייב מבשלים עד שכל המים מתאדים והבשר שחום מבושל
מקלפים את העגבניה וחותכים לקוביות קטנות מוסיפים לבשר
את הגמבה מקלפים וחותכים לקוביות קטנות ומוסיפים את הפטרוזיליה קצוצה את הצנובר הקלוי מרוקנים את תוכן החציל לו עד הסוף צריך להשאיר שנוכל למלות ומועכים טיפה ומוסיפים לבשר מוסיפים שני כפות פירורי לחם מערביבים טוב מכבים את הגז ממלאים כל חציל בבשר מפזרים פטרוזיליה בתיאבון אוכלים נהנים מעדן