Share with:


כשר לפסח בשרי

אופן הכנה

לבשל בשר טרי מספר 3 עד לרכות לסנן וחתוך כמו שרוצים אני חתכתי לקוביות
לסנן את מי הבשר את הנוזל .
לטגן בצל חתוך לקוביות עם מעט מלח גס ושמן כמה דקות לפהוסיף תפוחי אדמה וגזר עוד כמה דקות את המי הבשר הנקי להעביר לסיר אחר להוסיף מים נוספים מרק עוף פלפל שחור מעט כורכום לתת רתיחה ואת רצועות בשר לתת בישול של חצי שעה
אני הוספתי כרובית
קניידלך
כוס קמח מצה
3 כפות שמן
2 כוסות מים רותחים
כפית מלח
רבע כפית פלפל שחור
4כפות פטרוזילה או כוסברה מה שאוהבים לערבב
להוסיף 2 ביצים ולערבב היטב
לעשות עיגולים קטנים
להוסיף למרק
להוסיף כוסברה או פטרוזיליה מה שאוהבים אני הוספתי גם כרובית לתת בישול 20 דקות
באהבה ממני אסיה גילעדוב

מרק לפסח עם בשר וקניידלך
אסיה אסתר גילעדובספר המתכונים של
מתכון של

אסיה אסתר גילעדוב

65 מתכונים