מצרכים :
חבילת בצק עלים
ריבת חלב (לפרווה מוותרים על ריבת חלב)
קוקוס קלוי
750 מ' שמנת מתוקה/צימחית
חצי כוס חלב (לפרווה מוותרים על חלב)
3 כפות סוכר
6 כפות פודינג וניל
אופן הכנה :
חותכים בצק עלים לריבועים קטנים בגודל
חצי קלף
מניחים את ריבועי הבצק על גבי נייר אפיה בתבנית של תנור ומעל הבצק מניחים נייר אפיה נוסף .
ומעליו תבנית נוספת של תנור
זהה לתבנית שמלמטה .
מכניסים לתנור ביחד עם התבניות שמעל בחום בנוני 180 מעלות כ 25 -30 דקות עד להזהבה
הכנת הקצפת :
בקערת המיקסר שמים
שמנת מתוקה/צימחית, פודינג וניל ,חלב(לפרווה מוותרים על החלב)
3 כפות סוכר ומקציפים היטב עד לקבלת קצפת יציבה.
ההרכבה :
מניחים ריבועי בצק אפוי מזלפים בעזרת שקית זילוף מהקצפת
ומעט ריבת חלב (לפרווה מוותרים)
מניחים מעל הקצפת ריבוע נוסף מזלפים מעליו קצפת
ומעל מקשטים במעט ריבת חלב וקוקוס קלוי
לציפוי לבן כמו בתמונה !
2 כוסות אבקת סוכר
מעט מאוד מים .ממש כמה טיפות של מים לפי הצורך בערך חצי כפית או כפית מים עד לקבלת משחה לבנה במרקם נוזלי ! אך לא נוזלית מידיי .
מניחים כפית. מהציפוי הלבן מעל כל ריבוע בצק מורחים אותו בצורה אחידה ומקשטים בפסי שוקולד מריר מומס
בהצלחה אסתי❤️
