Share with:


חלבי

אופן הכנה


חומרים:
1 קופסת פטריות
1 בצל חתוך דק
2 גביעי קוט'ג
חצי מיכל שמנת מתוקה
1 כף מרק בצל
חצי כוס גבינה צהובה מגורדת
חצי כוס גבינה מלוחה מפוררת
מעט זיתים קצוצים (לא חובה)
3 ביצים
3 כפות קמח תופח

פלפל שחור. (מי שלא שם גבינה מלוחה שיוסיף קורט מלח)
אופן ההכנה
לטגן בצל להוסיף את הפטריות ולהמשיך לטגן עד לצבע מוזהב, בקערה נפרדת, לערבב את שאר המרכיבים, להוסיף את הבצל והפטריות לקערת המרכיבים ולערבב.
למלא עם כף לתוך תבנית עם שקעים משומנת היטב
לחמם תנור ל180 מעלות ולאפות כ30 דקות עד להזהבה

תכשיטי אנט https://www.facebook.com/anet.jewellry?pnref=story
רעיוניטה https://www.facebook.com/groups/124894024196974/?fref=ts
בתאבון !

מאפה פטריות הורס, מתאים לשבועות_אנט זנו
אנט זנוספר המתכונים של
מתכון של

אנט זנו

43 מתכונים