Share with:


כשר לפסח בשרי

אופן הכנה

– קטגוריית תבשילי קדרה – קטגוריית פסח
שחר שולמית…מידות אוניברסליות

מצרכים…
8 בצלים בינוניים
כוס שמן (200 גרם)
כפית מחוקה פלפל שחור
כפית מחוקה כורכום
כפית מחוקה תבלין כוזברה
2 כפות מחוקות מלח
כף מחוקה פפריקה מתוקה גרוסה
קילו בשר עוף טחון
חבילת פטרוזליה
4 כוסות מים (960 מ"ל)
2 כוסות אורז בסמטי
קילו פולים מוקפאים

אופן ההכנה…
מקלפים את הבצלים וקוצצים אותם
מניחים אותם בסיר עם השמן והתבלינים (מלבד הפטרוזיליה) ומטגנים אותם עד להזהבה ראשונית
מוסיפים לסיר את העוף הטחון ומטגנים אותו עם הבצלים על להבה נמוכה עוד כ15 דקות (מפוררים מידי פעם את העוף עם מזלג כדי לפורר אותו)
טוחנים במעבד מזון את הפטרוזליה עם 2 כוסות מים (מתוך כמות המים של המתכון)
מוסיפים לסיר את מי הפטרוזליה הירוקים ועוד 2 כוסות מים הנותרים
מוסיפים לסיר את האורז והפולים ומערבבים היטב
מבשלים את התבשיל על להבה נמוכה לאט ובסבלנות עד שכל הנוזלים יספגו בתבשיל

בהצלחה😋
אהבתם? אשמח שתשתפו
שלכם שולמית

בשר עוף טחון עם פולים פטרוזליה ואורז_מתכון של שלומית שחר – מאסטר מתכונים
שלומית שחרספר המתכונים של
מתכון של

שלומית שחר

378 מתכונים