לבצק 150 גרם שוקולד מריר.
100 גרם חמאה.
2 ביצים
כוס קמח
2 כפות קקאו
חצי כוס סוכר
תמצית וניל.
לגבינה
200 גרם גבינת שמנת
ביצה
כוס פירות יער טחונים(אפשר 2 כפות ריבת תות,או פירות יער).
סוכר וניל
רבע כוס סוכר(אם שמים ריבה אין צורך בסוכר).
להמיס שוקולד וחמאה
בקערה נפרדת להניח קמח סוכר, 2 כפות קקאו.
לקערת השוקולד להוסיף 2 ביצים בהדרגה ולערבב היטב ואז לצקת לקערת היבשים
ולערבב היטב, חהשאיר 2 כפות מהתערובת בצד,להניח בתבנית
לערבב גבינת שמנת
פירות יער
ביצה וסןכר ולצקת על תחתית השוקולד.
להניח בכפית מתערובת השוקלד שהשארנו וע"י קיסם לערבב עם הגבינה
לאפות בחום 180