Share with:


צמחוני כשר לפסח פרווה

אופן הכנה

בקרו בקבוצה שלי : במטבח של שולמיטעים ונעים 🥧

 

מתקבלות 13 קציצות גדולות

מצרכים…
2 תפוחי אדמה בינוניים
2 בצלים בינוניים
חבילת בצל ירוק
4 ביצים גודל לארג'
כוס פירורי לחם (או קמח מצה)
כף מחוקה מלח
כף מחוקה פפריקה מתוקה גרוסה
כפית מחוקה פלפל ארבע העונות
כפית מחוקה פלפל שחור גרוס
2 כפות שומשום שחור
4 כפות שמן

אופן ההכנה…
מגוררים את תפוחי האדמה במגרדת גסה וסוחטים אותם היטב מהנוזלים ומעבירים לקערה
קוצצים דק את הבצלים וסוחטים אותם היטב מהנוזלים ומוסיפים לקערה
קוצצים את הבצל הירוק ומוסיפים אותו לקערה
מוסיפים את שאר המצרכים לקערה ומערבבים היטב
משמנים מחבתות שקעים ושמים בכל שקע כפית שמן ומחממים אותן
מטגנים את הקציצות משני הצדדים על להבה נמוכה עד הזהבה
מעבירים את הקציצות לנייר מטבח לספיחת השומנים
בכל סבב משמנים כל שקע במחבת בכפית שמן
בהעדר תבניות שקעים מניחים תלוליות מהבלילה במחבת רגילה משומנת ומטגנים לפי ההוראות

בהצלחה😋
אהבתם ? אשמח שתשתפו
שלכם שולמית

מתכוןמתכון

קציצות תפוחי אדמה בצלים ושומשום שחור _מתכון של שלומית שחר – מאסטר מתכונים
שלומית שחרספר המתכונים של
מתכון של

שלומית שחר

359 מתכונים