Share with:


פרווה

אופן הכנה

מצרכים :
5 גבעולי סלרי
1 כוס כוסברה קצוצה
1 כוס פטרוזליה קצוצה
4 כפות גרגירי רימון
2 כפות חמוציות
3 כפות פיצוחים קלויים (אגוזים או שקדים מקולפים)
חופן אגוזי פקאן מסוכרים

תיבול:
2 כפות חומץ/מיץ לימון
1 כפית רכז רימונים
2 כפות דבש
1-2 כפות סוכר
רבע כפית שמן קנולה
בקערית קטנה מערבבים את כל מרכיבי התיבול

אופן הכנה הסלט:
בקערה גדולה שמים את כל המרכיבים מוסיפים את התיבול
מערבבים היטב היטב
ומגישים .

באהבה אסתי ❤️

סלט סלרי רימון ופקאן_מתכון של אסתי זוהר מטבח אותנטי – מאסטר מתכונים
אסתי זוהר מטבח אותנטיספר המתכונים של
מתכון של

אסתי זוהר מטבח אותנטי

264 מתכונים