לבצק: | |
1 קג קמח כוסמין מלא 100% | |
2 כוסות קמח לחלה | |
2 כפות גדושות קונפלור | |
2 כפות שמרים יבשים | |
3 כפות סוכר חום | |
3 כפות סוכר לבן | |
1 כף מלח | |
1 כוס אגוזי פקאן קצוץ גס | |
1 כוס אגוזי מלך קצוץ גס | |
1 כוס חמוציות ללא סוכר | |
. | |
ציפוי: | |
ביצה | |
. | |
עיטור: | |
סומסום |
לקערת המיקסר ננפה קמחים, קונפלור ונוסיף שמרים ונערבב.
בהדרגה נוסיף מים,ומלח עד לאיחוד .
נוסיף, אגוזים,חמוציות ונערבב עד לקבלת בצק מעט דביק ואחיד.
נתפיח את הבצק עד להכפלת הנפח.
ניצור צורות ונתפיח בשנית.
נמרח ביצה, נעטר בסומסום.
נאפה ב210 מעלות עד להזהבה.
נצנן על רשת