מצרכים –
תבנית 26 , קל להכנה
5 ביצים
2 כפיות אינסטנט פודינג וניל
1 וחצי כפות קורנפלור
750 גרם גבינה לבנה 9%
1 גביע שמנת חמוצה
100 גרם סוכר
1 כפית תמצית וניל
1/2 כוס פניני שוקולד
1 כף ממרח עוגיות ( בעזרת הצד השני של הכפית שמים על צלחת נגיעות קטנות מהממרח מקפיאים 10 דקות )
אופן ההכנה –
בקערת מיקסר עם ראש מקצף מקציפים חלבונים וסוכר לקצף תפוח ויציב ,
בקערה נפרדת מקציפים בעזרת מטרפה חלמונים, גבינה , שמנת חמוצה ותמצית וניל לקרם חלק ואחיד , מוסיפים את הפודינג וניל והקורנפלור ממשיכים לערבב.
מקפלים את הקצף לתערובת העוגה מעבירים לתבנית אפיה מפזרים את ממרח העוגיות שקפאו בעזרת שיפוד מחדירים לתוך העוגה , מפזרים את פניני השוקולד וגם את חלקם מחדירים פנימה לתוך העוגה בעזרת השיפוד .
אופים בחום של 140 מעלות שעה ו 40 דקות לערך .