5 ביצים
כוס סוכר
2 סוכר וניל
2 כוסות קמח תופח
גרידת לימון
300 גר גבינה לבנה 5 %
220 גבינת שמנת
8 יח שזיפים אדומים חתוכים לקוביות
150 חמאה
להקציף חמאה עם הסוכר והסוכר וניל
להוסיף כל פעם ביצה .
בקערה נפרדת לנפות קמח להוסיף את הגרידת לימון
להנמיך את המהירות ולהוסיף לסרוגין קמח וגבינות
עם מרית להוסיף את קוביות השזיפים
לערבב היטב
לשמן ולקמח תבנית 24 קפיצית
לאפות בחום של 180 מע כ50 דק
העוגה מוכנה שהקיסם יוצא יבש עם מעט פירורים..