לתחתית:
כוס וחצי פצפוצי אורז
100 גר'שוקולד לבן
25 גר' חמאה
ההכנה:
1.ממיסים את החמאה עם השוקולד הלבן ומניחים לזה להתקרר עד לטמפרטורת החדר (כ-15 דקות)
2. שופכים פנימה את פצפוזי האורז ומערבבים.
3. משטחים בתבנית עגולה קוטר 24/26
למלית:
500 מ"ל שמנת מתוקה
250 גר' גבינה לבנה
חבילה פודינג וניל
1/2 כוס חלב
ההכנה:
1. מקציפים שמנת עם פודינג וחלב
2. מערבבים את הגבינה היטב כדי להכניס לה אויר ולאחר מכן מקפלים פנימה את הקצפת.
3. מעבירים לתבנית מעל התחתית ששיטחנו
לציפוי:
6 כפות ריבת חלב
4 כפות חלב
ההכנה:
1. מחממים דקה במיקרוגל, מערבבים טוב, מקררים ושופכים מעל העוגה.
2. מניחים את העוגה במקרר 3 שעות לפחות