Share with:


חלבי

אופן הכנה

קרמבל יש…גבינה יש…אז למה לא להיות יצירתית…🤪

..שחר שולמית
מידות אוניברסליות
להדליק תנור על 130 מעלות כדי למנוע מהקרמבל והעוגה גוון של השחמה ולקבל כמה שיותר גוון טיבעי…
קרמבל…
במגימיקס לשים
75 גרם קמח
75 גרם חמאה קרה
75 גרם סוכר
75 גרם קוקוס
צבע מאכל לפי בחירה
לערבל הכל עד למצב פירורי…לפזר את המסה דרך נפת קוסקוס על גבי נייר אפיה ולאפות עד הזהבה…להקפיא

עוגת גבינה בחושה…
במיקסר עם וו הקצפה להקציף במהירות גבוהה במשך כ7 דקות
ארבע ביצים מידה לארג' יחד עם
כוס סוכר…
כשהמסה בהירה ותפוחה להנמיך את המיקסר למינימום ולהוסיף בהדרגה…
חצי כוס שמן
יוגורט של 200 מ" ל
250 גרם גבינה לבנה
כוס וחצי קמח תופח
כשהמסה אחידה לעצור את המיקסר להוסיף לה 250 גרם קרמבל אפוי וקפוא ולערבב עם כף
לצקת את המסה לתבנית משומנת עד הסוף…העוגה תופחת מעט וחוזרת למקומה…לאפות כשעה עד להתיצבות העוגה
בתאבון 😋

עוגת גבינה וקרמבל_מתכון של שלומית שחר
שלומית שחרספר המתכונים של
מתכון של

שלומית שחר

383 מתכונים