| 300 גרם סלומון טרי טחון | |
| 1 ביצה | |
| 1 בצל חתוך לקוביות מטוגן | |
| חופן כוסברה קצוצה | |
| 1 כפית פפריקה מתוקה | |
| 1/2 כפית כורכום | |
| 1 וחצי כפית תבלין לדג | |
| 1 כפית פלפל שחור גרוס | |
| מלח לפי הטעם | |
| 5 כפות פירורי לחם מוזהבים | |
| לטיגון: | |
| קמח | |
| ביצה טרופה | |
| פירורי לחם מוזהבים מעורב בשומשום |
** מערבבים את כל החומרים ויוצרים כדורים קטנים בגודל של פלאפל ומניחים אותם על מגש.
** מגלגלים אותם בקמח .
** טובלים בביצה .
** מגלגלים בפירורי לחם ומטגנים בשן עמוק .
צורת ההגשה :
** עם רוטב טריאקי .
** רוטב צ'ילה וכל רוטב שאתם אוהבים