Share with:


חלבי

אופן הכנה

הריח, הרכות, הטעם – פשוט חלום!

מצרכים:
1 ק"ג קמח מנופה, 2 כפות שמרים יבשים, 2 כפות סוכר, 1 כף מלח, ¼ כוס שמן, כ-3 כוסות מים
בהדרגה.
לציפוי:
חלב/מים + שומשום או כל ציפוי שאוהבים.

הכנה:
לערבב קמח, סוכר, שמרים. להוסיף מים בהדרגה, שמן, מלח וללוש לבצק רך-דביק.
להתפיח 40 דק' בקערה משומנת. לרדד, למלא (צהובה מגורדת + 50 ג' פטה), לגלגל, לעצב לבייגל, לטבול בציפוי ולסדר על תבנית עם נייר אפייה.
לתת תפיחה נוספת של 30 דק'.
לאפות בתנור חם 180° טורבו, כ-22 דק'.
אפשר להבריש שמן זית בסיום.
טעים גם בלי מילוי!

בהצלחה❤️