Share with:


אופן הכנה

Posted by Tali Cohen Sterling on Wednesday, September 30, 2020

לבשל מהמטבח של מומי, באהבה💖

קילו קמח לבן
1/2 2 כפות שמרים
1/2 כוס סוכר
כף מלח מלאה
2 ביצים
1/2 כוסות שמן.
480 מל מים.
מערבבים את הקמח עם השמרים.
מוסיפים סוכר ומלח ומערבבים.
מוסיפים ביצים ושמן (שימו לב!!!אני שכחתי את השמן והוספתי אותו ממש בסוף. יש מצב שמהטעות הזו יצא שלמות😌). מוסיפים את המים בהדרגה. מאחדים היטב את הבצק. לשים במשך כ-8 דקות. מוציאים לקערת התפחה, יוצרים כדור ומתפיחים כשעה וחצי. לא לכסות לגמרי, להשאיר אוויר מעט. הבצק משלש את עצמו בתפיחה. צובטים כדורים מהבצק, מניחים בתבנית שריססנו במעט שמן. מתפיחים עוד כחצי שעה 40 דקות, שכל הלחמניות בגודל אחיד. מורחים ביצה מדוללת במעט מים. אני בחרתי לשים ג'עלה, גרעינים מכמה סוגים על הלחמנייה. אופים בתנור שחומם 180 מעלות.
בהצלחה ובתאבון.
הכנתם? הצלחתם?שתפו. אפילו בפרטי💖

מתכון כתוב + סרטון להכנת לחמניות פריכות, כל כך טעים יצא🍔_מתכון של טלי כהן שטרלינג
טלי כהן שטרלינגספר המתכונים של
מתכון של

טלי כהן שטרלינג

24 מתכונים

מתכונים דומים




כרגע העמוד ריק.