Share with:


פרווה

אופן הכנה

שחר שולמית…מידות אוניברסליות

מצרכים…
5 כוסות קמח תופח (700 גרם)
2/3 כוס סוכר (70 גרם)
פחית קרם קוקוס (400 גרם)
2/3 כוס שמן קנולה (140 מ”ל)

מלית…
ממרח שוקולד או כל ממרח שאוהבים

אופן ההכנה…
בקערה גדולה שמים קמח וסוכר ומערבבים…מוסיפים את השמן וקרם הקוקוס ומערבבים מספר דקות עד לקבלת בצק נעים ואחיד…מניחים חצי שעה מכוסה בטמפרטורת החדר.

מחלקים את הבצק ל4 חלקים… כל חלק מרדדים על גבי נייר אפייה לעיגול לעובי של 3-5 מ”מ. מורחים ממרח שוקולד ומפזרים קקאו ומחלקים למשולשים… מגלגלים את המשולש מהבסיס לקצה ומניחים בתבנית על גבי נייר אפייה.

אופים בחום של 170 מעלות עד הזהבה… מצננים לחלוטין… מפדרים באבקת סוכר ומגישים
ניתן להכין גם 4 רולדות המקום רוגלך קטנים

בהצלחה 🌷

מתכוןמתכון

רוגלך פריכים וטעימים במלית שוקולד_מתכון של שלומית שחר
שלומית שחרספר המתכונים של
מתכון של

שלומית שחר

377 מתכונים