Share with:


חלבי

אופן הכנה

שחר שולמית…מידות אוניברסליות

מצרכים…
135 גרם חמאה מומסת
135 גרם אבקת סוכר
75 גרם אבקת שקדים
160 גרם חלבונים
70 גרם קמח לבן
מעט תמצית וניל

אופן ההכנה…

מחממים את החמאה על אש בינונית עד שצבעה הופך לחום…
מצננים
בקערה מערבבים קמח אבקת סוכר ואבקת שקדים…
בקערה שניה טורפים את החלבונים לקצף תפוח ומוסיפים אותם לקערת היבשים וממשיכים לערבב…מקפלים פנימה את החמאה המומסת מערבבים עד להטמעתה במסה.
יוצקים מהמסה לתבנית הסיליקון הייחודית כמעט עד סוף התבנית ומכניסים למקרר למנוחה של שעתיים

אופים בתנור שחומם מראש ל170 מעלות כ15 דקות

מצננים את הפיננסייר לחלוטין וחותכים מלמעלה את מה שתפח כדי לפלס את הפיננסייר

פלורנטין שומשום
מצרכים…
1/3 כוס שמן קוקוס
חצי כוס סוכר חום דמררה
4 כפות מחוקות אבקת שקדים
קורט מלח
2 כפות קרם קוקוס
מעט תמצית קוקוס
כוס שומשום
חצי כוס קוקוס

אופן ההכנה…
לערבב את כל המצרכים למסה אחידה ולמלא בתבנית היעודית…
אופים בתנור שחומם מראש ל160 מעלות כרבע שעה…מצננים היטב לפני חילוץ…

מעל הפיננסייר מניחים את הפלורנטין…מקשטים במרציפן מעוצב ופטל מיובש

בהצלחה 🌷

פיננסייר שקדים…פלורנטין ומרציפן_מתכון של שלומית שחר
שלומית שחרספר המתכונים של
מתכון של

שלומית שחר

377 מתכונים