Share with:


חלבי

אופן הכנה

שחר שולמית… מידות אוניברסליות

מרציפן משמשים…

150 גרם אבקת שקדים
100 גרם משמשים מיובשים
כפית מיץ לימון
100 גרם אבקת סוכר
צבע מאכל כתום,


אופן ההכנה…
מרסקים במגימיקס את המישמשים עד שמתקבלת תערובת פירורית
מוסיפים את שאר הרכיבים
עד לקבלת כדור שהמרקם שלו מזכיר פלסטלינה… אם התערובת פירורית מדי אפשר להוסיף כפית מים…ואם המרקם רך מידי אפשר להוסיף עוד מעט שקדים טחונים…
דוחסים את המסה לתבניות ומקפיאים

חטיף קוקוס שוקולד…

בסיר להמיס 300 גרם שוקולד מריר יחד עם 250 גרם שמנת מתוקה…להוסיף כף גדושה קפה נמס…להוסיף 100 גרם ליקר שוקולד…לבשל כמה דקות…לכבות ולהוסיף למסה 350 גרם קוקוס… למלא בתבניות הסיליקון ולהקפיא…

להניח על גבי חטיף השוקולד את מרציפן המישמש ולזלול…

בתאבון 😋

פטיפור שוקולד קוקוס ומרציפן מישמש_מתכון של שלומית שחר
שלומית שחרספר המתכונים של
מתכון של

שלומית שחר

377 מתכונים