Share with:


פרווה

אופן הכנה

שחר שולמית

בצק פריך פיסטוק…
במגימיקס לשים 100 גרם אבקת סוכר…יחד עם 200 גרם מחמאה קרה חתוכה לקוביות …300 גרם קמח…
50 גרם פיסטוק גרוס דק…לעבד עד למראה פרורי… להוסיף ביצה עד לאיחוד ותו לא!
למלא תבניות בבצק…לאפות בתנור שחומם מראש ל170 מעלות כרבע שעה…

חטיף משמש פיסטוק…
לטחון במגימיקס 400 גרם משמש מיובש…כשזה נהיה פרורי להוסיף לזה 200 גרם פיסטוקים שלמים…ו200 גרם אבקת סוכר…לאחד מסה ולשים בתבניות
בתאבון 😋

פטיפור פיסטוקי_מתכון של שלומית שחר
שלומית שחרספר המתכונים של
מתכון של

שלומית שחר

377 מתכונים