Share with:


פרווה

אופן הכנה

שחר שולמית…מידות אונברסליות
מצורפת תמונת התבנית בתחתית המתכון

לחמם תנור ל150 מעלות
לשמן את התבניות עם ספרי
יוצא 3 פסים
מצרכים…
כוס קמח תופח
כוס קוקוס
כוס סולת
כוס סוכר
1 סוכר וניל
4 ביצים גודל לארג'
כוס שמן
כוס מיץ תפוזים
מצרכים לסירופ התפוזים…
רבע כוס מיץ תפוזים
רבע כוס מיץ לימון
חצי כוס סוכר
חצי כוס מיים
אופן ההכנה…
בקערת אחת שמים את כל החומרים היבשים ומערבבים…
בקערה שניה שמים את כל החומרים הרטובים ומערבבים היטב עם מטרפה… לאחד את 2 הקערות
להעביר לתבנית הרצויה ולאפות עד שקיסם יוצא יבש…לצנן ולהקפיא לפני חילוץ… כשחילצנו את העוגות מהתבנית מניחים להם להפשיר לטמפרטורת החדר ואז מכינים את הסירופ ויוצקים אותו על העוגות כשהוא חם
סירופ תפוזים… לבשל מספר דקות את מצרכי הסירופ עד שהמסה מצטמצמת לחצי ומורידים מהאש…
יוצקים על העוגות ומפזרים קוקוס

בהצלחה 😋

מתכוןמתכון

עוגת סולת קוקוס תפוזים_מתכון של שלומית שחר (מצורפת תמונת התבנית)
שלומית שחרספר המתכונים של
מתכון של

שלומית שחר

377 מתכונים