Share with:


פרווה חלבי

אופן הכנה

שחר שולמית
מידות אוניברסליות

ראשית להכין בצק פריך לבסיס ולחלק מעל…
במגימיקס לשים
100 גרם אבקת סוכר
200 גרם חמאה או מחמאה קרה
300 גרם קמח
צבע מאכל ירוק זיית
לערבב עד למראה פירורי ולהוסיף ביצה גודל לארג'…לאחד מסה
ולמלא בבצק את תבנית הסיליקון
ולשטח מסה…את שאר הבצק לרדד לגודל הרינג…לקרוץ עם הרינג את הבצק לבסיס ולהסיר עודפי בצק…להקפיא את הרינג עם הבצק והסיליקון עם הבצק…
הכנת העוגה…לשים בקערה
חצי כוס קמח
חצי כוס קוקוס
חצי כוס סולת
חצי כוס סוכר
חצי כוס פיסטוקים גרוסים דק
חצי אבקת אפיה (5 גרם)
לערבב בכף…
בקערה נוספת לשים
חצי כוס שמן
חצי כוס מיץ תפוזים
2 ביצים אקסטרא לאררג'
לערבב במטרפה…
לאחד במטרפה את 2 הקערות ולצקת את זה על גבי הבצק הפריך הקפוא..
לאפות את העוגה ב260 מעלות עד הזהבה…ולאפות במקביל מספר דקות את הסיליקון עם הבצק…
לפלס את העוגה לאחר אפיה ולהניח עליה את הקישוט מבצק פריך…
בתאבון 😋

עוגת חצי_מתכון של שלומית שחר
שלומית שחרספר המתכונים של
מתכון של

שלומית שחר

377 מתכונים