Share with:


פרווה

אופן הכנה

שחר שולמית
מצרכים
90 גרם חלבון
30 גרם סוכר
צבע מאכל לפי צורך
120 גרם אבקת שקדים
200 גרם סוכר
אופן ההכנה
במגימיקס טוחנים היטב את אבקת הסוכר והשקדים… ומעבירים דרך מסננת פעמיים
מקציפים במיקסר תחילה את החלבונים עד שיראו כמו קצף… להוסיף להם את הסוכר ולהקציף עד למראה לא סמיך ולא דליל… מוסיפים את צבע המאכל ומערבבים… עוצרים את פעולת המיקסר ומכניסים פנימה את אבקת הסוכר והשקדים שליש כמות כל פעם ולערבב עם לקקן… בחלק האחרון מיד כשמסימים להטמיע את האבקות בחלבונים מתחילים לבדוק את סמיכות המסה… חשוב מאוד שהיא לא תהיה סמיכה מאוד ולא נוזלית… אלא בתנועה שזורמת לאט וברציפות… למלא את המסה בשקית זילוף… לגזור חור של 1 סנטימטר ולזלף בעדינות במרכז כל עיגול במשטח הסיליקון מעט מהמסה… בסיום לתת כמה טפיחות עם התבנית על גבי השיש
כדי לפלס את המסה ולפזר אם רוצים מעל סוכר.. קוקוס או שומשום… להניח כשעה בצד כדי שהמקרונים יתיבשו במעטה החיצוני… אופים בחום של 150 מעלות כ25 דקות… לשחרר את המקרונים מהמשטח לאחר קירור מוחלט

מלית פירות יער
מצרכים
100 גרם מחית פירות יער
200 גרם שוקולד לבן
2 כפות קרם קוקוס
אופן ההכנה
בסיר קטן קטן מרתיחים את המחית וקרם הקוקוס… מנמיכים להבה ומבשלים מספר דקות…מורידים מהאש ומוסיפים את השוקולד עד להמסה.. מצננים מעט ושמים את זה בשקית זילוף ומקפיאים כשעה עד שהמלית מתמצקת… מניחים מעט מלית במרכז המקרון וסוגרים במקרון נוסף
בהצלחה 😋

מקרונים בקלילות_מתכון של שלומית שחר
שלומית שחרספר המתכונים של
מתכון של

שלומית שחר

377 מתכונים