Share with:


צמחוני פרווה

אופן הכנה

שחר שולמית מידות אוניברסליות

בצק…
כף שמרים יבשים
כף סוכר
חצי כוס מים פושרים
4 וחצי כוסות קמח
2 גביעי שמנת חמוצה או יוגורט (400 גרם).
רבע כוס שמן
רבע כוס מים פושרים
כף מלח
מלית…
חציל קלוי…שום כתוש ואריסה
מתובל בשמן מלח ופלפל שחור גרוס
אופן ההכנה…
מערבבים בחצי כוס מים פושרים את הסוכר והשמרים ומניחים בצד ל-10 דקות להתססה…
לאחר 10 דקות התססה של השמרים לשים בקערה גדולה יחד עם הקמח… השמנת החמוצה או היוגורט…השמן… המים והמלח וללוש עד לקבלת בצק אחיד ונוח לעבודה (ניתן להוסיף כף עד 2 כפות קמח עם הבצק דביק)
לשמן את כדור הבצק ולתת לו מנוחה של כמה דקות…
מחלקים את הבצק לכדורים לפי המידה הרצויה …משטחים את הבצק בידיים משומנות על גבי ניילון לגודל הרצוי וממלאים כף מהמילוי וסוגרים בעדינות…שמים בתבניות הסיליקון …משטחים מעט את הבצק ביידיים משומנות בתבנית…מורחים ביצה ומפזרים זרעי פשתן…אופים בחום בינוני עד הזהבה

בהצלחה 😋

כיסונים במלית חצילים_מתכון של שלומית שחר
שלומית שחרספר המתכונים של
מתכון של

שלומית שחר

377 מתכונים