Share with:


פרווה חלבי

אופן הכנה

שחר שולמית… מידות אוניברסליות

אפשר להכין כטארט… או להכין טארטלטים

הערה… ניתן להמיר את המלית בטארט הזה לפרווה… במקום שוקולד חלב שמים שוקולד מריר… במקום שמנת מתוקה שמים קרם קוקוס… במקום נוטלה שמים עוד 50 גרם שוקולד מריר.

מצרכים לבסיס…
לשים במגימיקס
2 כוסות בוטנים מטוגנים ללא קליפה
1/2 כוס סוכר
1 כפית גרידת תפוז
לטחון עד למעין בצק ולהוסיף…
ביצה מידה לארג'
1/2 כפית אבקת אפייה
1/2 כפית תמצית וניל איכותית
לטחון עד לאיחוד ולמלא בתבניות סיליקון יעודיות כמות שנדרשת להכנת טארטלט ( בעזרת דוחסן לעצב את הטארטלט)
או להניח ברינג את המסה לשטח אותה ולאפות בתנור שחומם מראש ל170 מעלות כרבע שעה… לצנן

מלית שוקולד ובוטנים…
לשים בקערה קטנה במיקרוגל

50 גרם שוקולד מריר
50 גרם שוקולד חלב
1/2 כוס שמנת מתוקה
2 כפות גדושות נוטלה
להמיס ולערבב היטב… כשזה מתקרר להוסיף כוס בוטנים מטוגנים ללא קליפה
לערבב ולמזוג על גבי הבסיס או בתוך הטארטלטים ולהקפיא… לחלץ את העוגה מהרינג ולהשאיר במקרר…
בתאבון 😋

מתכוןמתכון

טארט/טארטלטים בוטנים מלוחים ושוקולד_מתכון של שלומית שחר
שלומית שחרספר המתכונים של
מתכון של

שלומית שחר

377 מתכונים