Share with:


פרווה חלבי

אופן הכנה

שחר שולמית…מידות אוניברסליות
36 יחידות

מצרכים לקרם לימון ושקדים

2 ביצים גודל לארג'
75 גרם סוכר
50 גרם מיץ לימון
גרידת מלימון
50 גרם חמאה או מחמאה
75 גרם אבקת שקדים
אופן ההכנה
בקופסא קטנה ומכוסה לשים את מיץ הלימון ולהרתיח במיקרו… לשים פנימה את החמאה או המחמאה ולהמיס אותה לגמרי… אם צריך אפשר לחמם אותם עוד קצת במיקרו
במיקסר להקציף את הביצים ביחד עם הסוכר לקצף בהיר ותפוח
לעצור את פעולת המיקסר ולהוסיף את המסה שבקופסא למיקסר בהדרגה… להוסיף בהדרגה את אבקת השקדים… המסה יורדת מנפחה וזה בסדר… לצקת לכל טארטלט מהמסה מידה של כף מדידה לאפות 15 דקות בחום של 140 מעלות ולצנן…

מצרכים לרושר

200 גרם אגוזי לוז קלויים
100 גרם גליליות ממולאות
240 גרם שוקולד מריר… 100 מתוכם שמתי זפירו
180 גרם מחית פרלינה
4 כפות שמן
אופן ההכנה
בבן מרי להמיס את השוקולד… להוסיף לו את הפרלינה והשמן ולאחד מסה
במגימיקס לטחון את אגוזי הלוז היטב…להוסיף להם את הגליליות ולטחון לעוד כמה פולסים
לאחד את 2 המסות ולצקת לתבניות הסיליקון… לשים במרכז כל רושר אגוז לוז קלוי ולהקפיא ליילה… לחלץ מהסיליקון ולהניח את הרושר על גבי קרם הלימון שקדים

מקשטים לפי טעמכם
בתאבון 😋

טארטלטים במלית קרם לימון שקדים ומעל רושר_מתכון של שלומית שחר
שלומית שחרספר המתכונים של
מתכון של

שלומית שחר

377 מתכונים