Share with:


פרווה

אופן הכנה

שלומית שחר מידות אוניברסליות
מצרכים…
קילו קמח
2 כפות שמרים לעשות יבשים
150 ג’ סוכר (שלושת רבעי כוס)
כף מלח
160 מ”ל שמן (2 /3 כוס)
2 כוסות מים פושרים ( 480 מ"ל)
ציפוי…
ביצה טרופה
שומשום
בקערת המיקסר עם וו לישה לערבב את החומרים היבשים… להוסיף את הרטובים וללוש על מהירות נמוכה כ10 דקות
לשמן את כדור הבצק… לכסות ולהתפיח עד הכפלה…
לחלק את הבצק ל8 חלקים ולתת לו מנוחה של רבע שעה (להתחיל לעבוד עם חתיכת הבצק הראשונה שהפרשנו והלאה) לעצב צורה שרוצים ולהתפיח שוב עד הכפלה…
למרוח ביצה טרופה ולזרות שומשום…
לשים בתנור ולהפעיל טורבו על חום של 235 דקות ולאפות 10 דקות… להנמיך את חום התנור ל180 מעלות ולהמשיך לאפות עד הזהבה… אפשר לאפות יחד 2 תבניות
בהצלחה 😋

חליות לשבת קודש_מתכון של שלומית שחר
שלומית שחרספר המתכונים של
מתכון של

שלומית שחר

377 מתכונים