Share with:


חלבי

אופן הכנה

בגרסה שלללי
שחר שולמית…מידות אוניברסליות

רינג מרובע גודל 22 סגור בצד אחד היטב בנילון נצמד

מצרכים לבסיס…
300 גרם עוגיות לוטוס
100 גרם חמאה רכה
50 גרם מחית פראלינה

מצרכים לעוגת הגבינה…
500 גרם גבינה 9%
225 גרם גבינת שמנת
1/2 כוס סוכר (100 גרם)
500 גרם שמנת מתוקה
40 גרם אינסטנט פודינג וניל

לציפוי…
3 גרם ג'לטין
15 גרם מיים
380 גרם ממרח לוטוס קראנץ
190 גרם שמנת מתוקה

אופן ההכנה…
טוחנים במגימיקס את העוגיות לפירורים מוסיפים את החמאה והפראלינה ומעבדים עד לאיחוד… משטחים ומפלסים את המסה בתחתית הרינג… שמים במקרר

בקערה מערבבים את הגבינות… האינסטנט והסוכר לתערובת אחידה…במיקסר מקציפים את השמנת המתוקה למרקם יוגורט
ומקפלים אותה אל תוך תערובת הגבינות… מוציאים את התבנית מהמקרר ויוצקים מעליה את בלילת הגבינה…
(מפלסים בעזרת קלף אם המסה יצאה יציבה) שמים במקפיא עד להתייצבות…

מערבבים את הג'לטין עם המיים ומניחים בצד לרבע שעה… מערבבים את ממרח הלוטוס והשמנת בתוך קערה… מחממים אותם במיקרו בפולסים של 30 שניות כל פעם עד שהמסה אחידה ורכה…ממיסים במיקרו את מסת הג'לטין מספר שניות ומערבבים את זה עם מסת השוקולד והלוטוס… יוצקים את זה על מסת הגבינה ומפלסים

מקפיאים את העוגה לפני שמחלצים אותה מהרינג… מחלצים מהרינג ומעבירים למקרר ללילה לפני חיתוך

בתאבון 🌷

חיתוכיות גבינה ולוטוס קראנץ_מתכון של שלומית שחר
שלומית שחרספר המתכונים של
מתכון של

שלומית שחר

377 מתכונים