שחר שולמית..מידות אוניברסליות
מצרכים…
ביצה גודל לארג'
חצי כוס דבש
200 גרם פיצפוצי שוקולד מריר
כוס קוקוס
כוס מקלות שקדים
כוס שבולת שועל דקה
100 גרם חלבה מפוררת
אופן ההכנה…
בקערה אחת מערבבים היטב את הביצה והדבש…
בקערה שניה מערבבים את שאר החומרים…
מאחדים בין 2 הקערות דוחסים המסה לתבנית הרצויה
אופים בתנור שחומם מראש כ20 דקות עד הזהבה…מצננים ומקפיאים לפני חילוץ
אפיתי קצת יותר מידי…לא שמתי לב לזמן…תאפו לגוון יותר בהיר
בהצלחה 🌷