Share with:


פרווה

אופן הכנה

… שחר שולמית
מידות אוניברסליות
מצרכים
קילו קמח
2 כפות שמרים יבשים
4 כפות סוכר
4 כפות שמן
כף מלח
3 כוסות מיים פושרים

לשים בקערת המיקסר את החומרים היבשים ולערבב דקה בוו לישה… להוסיף את השמן ואת המיים וללוש כ10 דקות במהירות נמוכה בינונית… לשמן יד פעם אחר פעם ולאט לאט לגבש את הבצק לכדור… הבצק דביק וזה בסדר הוא יתגבש בקלות לכדור… לעטוף בניילון נצמד ולהניח להכפלת הנפח… לחלק את הבצק ל17 חלקים שווים כל חלק 100 גרם…אם רוצים בייגל מיני מאורך להכין כדורים של 50 גרם… כל חלק לגלגל לכדור ולהניח על גבי שקית ניילון… בידיים משומנות לוקחים כדור בצק (החתיכה הראשונה שהנחנו בצד)
מגלגלים אותו לגליל ארוך מאוד… מקפלים ל2… ביד אחת מחזיקים את 2 הקצוות… וביד השניה מגלגלים את הבצק כמו בורג… סוגרים לעיגול… טובלים כל בייגל במיים שמעורבבים בסילאן וטובלים בשומשום… להכין את כל הבייגל… עכשיו מדליקים תנור על 180 מעלות וכשהתנור התחמם אופים תחילה את התבנית הראשונה שהכנו עד הזהבה…
בהצלחה😋

בייגל_מתכון של שלומית שחר
שלומית שחרספר המתכונים של
מתכון של

שלומית שחר

377 מתכונים