Share with:


פרווה חלבי

אופן הכנה

קטגוריית עוגות בחושות
שחר שולמית – מידות אוניברסליות
תבנית נון סטיק בקוטר 22 סנטימטר
משומנת ומקומחת
מחממים תנור לחום של 160 מעלות

מצרכים…
4 ביצים גודל לארג'
כוס סוכר (200 גרם)
סוכר וניל
3/4 כוס שמן (180 מ'ל)
1/2 כוס חלב (120 מ"ל או תחליף חלב פרווה)
כפית חומץ (5 מ"ל)
3/4 כוס קוקוס (70 גרם)
3/4 כוס סולת (120 גרם)
3/4 כוס קמח (105 גרם)
אבקת אפיה (10 גרם)

אופן ההכנה …
מקציפים במיקסר עם וו הקצפה את הביצים עם הסוכרים במהירות גבוהה עד למראה בהיר ותפוח
מנמיכים את מהירות המיקסר למינימום ומוסיפים בהדרגה את שאר המצרכים לפי סדר כתיבתם ומקציפים אותם עד לאיחוד
יוצקים את המסה לתבנית ואופים את העוגה כ40 דקות או עד שהעוגה מוכנה (בודקים עם קיסם)
מחלצים את העוגה מהתבנית לאחר שהיא התקררה (ניתן לפזר מעליה אבקת סוכר ולהתענג)

בהצלחה 😋
אהבתם ? אשמח שתשתפו
שלכם שולמית

מתכוןמתכון

עוגת סולת בחושה_מתכון של שלומית שחר – מאסטר מתכונים
שלומית שחרספר המתכונים של
מתכון של

שלומית שחר

392 מתכונים