Share with:


בשרי

אופן הכנה

 

קטגוריית תבשילי קדרה
קטגוריית עופות
קטגוריית פסח
שחר שולמית – מידות אוניברסליות

מצרכים…
6 תפוחי אדמה בינוניים
מגש ירכיים (6 חתיכות גדולות)
2 כוסות תירוש אדום לקידוש (480 מ"ל)
1/2 כוס שמן (105 גרם)
4 כפות סילאן (80 גרם)
2 כפיות מחוקות מלח
כפית מחוקה פלפל שחור גרוס
כפית מחוקה כורכום
כף שומשום שחור
חופן נדיב של שקדים פרוסים קלויים

אופן ההכנה…
מקלפים את תפוחי האדמה ושוטפים אותם
חותכים אותם לרבעים ומניחים בסיר
מורידים לעופות את העור ושוטפים היטב
מניחים את העופות מעל תפוחי האדמה
מפזרים מעל את התיבול מלבד השקדים ומביאים לרתיחה
מבשלים את התבשיל כשהוא מכוסה על להבה בינונית ומידי פעם לוקחים רוטב מתחתית הסיר ומפזרים מעל התבשיל
מבשלים עד שרוב הנוזלים הצטמצמו והתבשיל מקבל גוון שחום
מפזרים מעל את השקדים ומתענגים

בהצלחה😋
אהבתם? אשמח שתשתפו
שלכם שולמית

תבשיל עופות מוש עם תירוש_מתכון של שלומית שחר – מאסטר מתכונים
שלומית שחרספר המתכונים של
מתכון של

שלומית שחר

394 מתכונים