Share with:


פרווה

אופן הכנה

בקרו בקבוצה שלי : במטבח של שולמיטעים ונעים 🥧

שחר שולמית…מידות אוניברסליות
מתקבלות 4 גלילות
תבניות מאורכות חד פעמיות משומנות היטב

מצרכים לבצק…
2 כפות שמרים יבשים
כף סוכר
1/2 כוס מים פושרים
שמים את המצרכים בקערה קטנה
ומניחים בצד למשך כ5 דקות
קילו קמח
קורט מלח
כוס סוכר
3/4 כוס שמן
כוס מים פושרים
4 ביצים גודל לארג'

אופן ההכנה…
בקערת המיקסר עם וו לישה שמים את כל המצרכים כולל קערית השמרים ומעבדים במהירות נמוכה כ10 דקות (מתקבל בצק מעט דביק)
משמנים מעט את הבצק ומניחים אותו מכוסה עד להכפלת הנפח
מחלקים את הבצק ל 4 חלקים שווים ומניחים אותם מעל גבי שקית נילון מרדדים כל חלק לעלה מלבני גדול ומורחים עליו 1/4 מכמות המלית ומגלגלים לצורת גלילה
מניחים את הגלילות למשך שעה במקרר ולאחר מכן חותכים כל גלילה לאורך ל2 חלקים וקולעים את 2 החלקים לגלילה
ומעבירים לתבניות
מצרכים למלית…
400 גרם שוקולד מריר מומס
100 גרם ריבה טובה
50 גרם קוקוס
50 גרם בראס
50 גרם פרוסות שקדים

אופן הכנת המלית…
בבן מרי ממיסים את השוקולד ומוסיפים לו את שאר המצרכים ומאחדים מסה
אופים את הגלילות בתנור שחומם ל170 מעלות בין 30 ל40 דקות או עד להזהבה
מספר דקות לפני סיום האפיה מורחים על הגלילות מיים ממותקים…
1/2 כוס סוכר
מעורבבים עם 1/2 כוס מיים
מפזרים מעל הגלילות סוכר גבישי

בהצלחה 😋
אהבתם? אשמח שתשתפו
שלכם שולמית

מתכוןמתכון

שמרים שוקולד קראנץ' פרווה_מתכון של שלומית שחר – מאסטר מתכונים
שלומית שחרספר המתכונים של
מתכון של

שלומית שחר

389 מתכונים