Share with:


חלבי

אופן הכנה

שולמית שחר

בצק…
500 גרם קמח
כף אוניברסלית שמרים יבשים
40 גרם אינסטנט פודינג וניל
2 כפות אוניברסליות סוכר
50 גרם חמאה מומסת
כוס אוניברסלית חלב פושר
ביצה גודל לארג' בטמפרטורת החדר
קורט מלח
ללוש את כל החומרים במיקסר כ10 דקות…להניח בתוך כלי משומן להכפלת הנפח…
לאחר מכן לחלק את הבצק ל4 למרוח כל חלק בשוקולד לפי טעמכם ולפזר מעל קקאו למיתון המתיקות…
להקפיא כל חלק בנפרד כשעה ואז להניח את 4 החלקים הקפואים אחד על השני כדי לחתוך את הבצק לפסים שאותם מניחים בתבנית בצורה עומדת…מניחים להפשרה והתפחה סופית ואופים בתנור בחום בינוני…כשמוציאים מהתנור למרוח דבש שמורכב ממיים וסוכר בכמות זהה ומעט מיץ לימון לטוויסט…ומפזרים בראס בנדיבות
בתאבון 😋

מתכוןמתכון

שמרים מדופדפים_מתכון של שלומית שחר
שלומית שחרספר המתכונים של
מתכון של

שלומית שחר

123 מתכונים