Share with:


פרווה

אופן הכנה

בקרו בקבוצה שלי : במטבח של שולמיטעים ונעים 🥧
משתלבת מעולה עם סלופי גו' / אסאדו מפורק /פטה כבד / על פירה /על מאפים / כבד מתקתק והשמיים הם הגבול …ממליצה בחום
שחר שולמית

מצרכים…
10 בצלים בינוניים
כוס שמן (מידה של כוס חד פעמית סטנדרטית)
2 כפות חומץ בלסמי
6 כפות סילאן

אופן ההכנה…
מקלפים וחותכים את הבצל לפרוסות דקות
מטגנים את הבצל עם השמן עד להזהבה
מוסיפים לבצל את החומץ הבלסמי והסילאן וממשיכים לטגן עד למראה ריבתי
צריך סבלנות כי התהליך ארוך אבל משתלם
עובדים עם חום בינוני נמוך וכל הזמן מערבבים כדי למנוע חריכה של הריבה

בהצלחה 😋
אהבתם? אשמח שתשתפו
שלכם שולמית

ריבת בצל_מתכון של שלומית שחר – מאסטר מתכונים
שלומית שחרספר המתכונים של
מתכון של

שלומית שחר

359 מתכונים