Share with:


חלבי

אופן הכנה

שחר שולמית

מצרכים לבצק…
350 גרם קמח
150 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות
12 גרם אבקת אפייה
250 גרם גבינת טוב טעם
2 חלמונים מביצה בגודל L
100 גרם גבינת פרמז’ן מגוררת דק
1/2 כפית צ’ילי גרוס
1/2 כפית מלח
צימיצו'ורי למילוי….
ציפוי …
2 חלבונים מקושקשים ומעל לפזר שומשום…

להכין בצק במעבד מזון עם להב פלדה או במיקסר עם וו גיטרה. לערבל יחד את כל חומרי הבצק עד קבלת בצק אחיד…
לחלק את הבצק לארבעה חלקים שווים. לרדד כל חלק לעיגול דק בקוטר של כשלושים ס”מ לחלק את העיגול ל-14 משולשים שווים בגודלם…להניח מעט צימיצו'רי בחלק הרחב של המשולש ולגלגל אותו לצורת רוגלך מהבסיס לקדקוד…להניח את הרוגלך בתבנית מרופדת בנייר אפייה…למרוח ביצה ולפזר שומשום
ולאפות בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות. זמן אפייה כעשרים דקות עד להזהבה.
בתאבון…😋

מתכוןמתכון

רוגלך גבינות_מתכון של שלומית שחר
שלומית שחרספר המתכונים של
מתכון של

שלומית שחר

123 מתכונים