Share with:


חלבי

אופן הכנה

שחר שלומית…מידות אוניברסליות
יוצא 16 יחידות

המצרכים לבסיס…
200 גרם שוקולד מריר
100 גרם ריבת חלב
100 גרם חלבה מגורדת
100 גרם קוקוס
1/3 כוס ליקר שוקולד
קורט מלח
אופן ההכנה…
בקערה במיקרו ממיסים בפולסים את השוקולד עם ריבת החלב… מוסיפים את שאר המצרכים ומאחדים מסה… שמים כמות של 32 גרם בכל רינג ומשטחים את המסה… מקפיאים

מצרכים לקרם בלונדי וגבינה…
14 גרם גלטין
70 גרם מיים
750 גרם גבינה לבנה 5% או 9%
מסוננת מספר שעות
חצי כוס סוכר
2 שקיות סוכר וניל או תמצית וניל
500 מ"ל שמנת מתוקה להקצפה
250 גרם שוקולד לבן בלונדי קוקוס קלוי
150 מ"ל שמנת מתוקה
אופן הכנת הקרם…
בקערה קטנה מערבבים את הג'לטין עם המים ומניחים בצד לחצי שעה… להמיס את השוקולד הלבן עם 150 מ"ל שמנת במיקרוגל בפולסים של 30 שניות ולערבב היטב…שמים את הג'לטין במיקרו כ10 שניות עד המסה ומערבבים אותו עם השוקולד המומס… בקערה נפרדת מערבבים גבינה סוכר סוכר וניל ומוסיפים בהדרגה ותוך כדי השוואת טמרטורה את השוקולד המומס עם השמנת אל קערת הגבינות… במיקסר להקציף את ה500 מ"ל שמנת לקצפת במרקם יוגורט…לקפל את עיסת הגבינה והשוקולד לקצפת המוקצפת…יוצקים מידה של חצי כוס מקרם הגבינה על שכבת הבסיס ומקפיאים כשעתיים
(נשאר לי מהמסה מוס ל9 קינוחים קטנים)

מצרכים לשכבת הגנאש…
3 גרם ג'לטין
18 גרם מים
220 גרם קרם קוקוס
150 גרם שוקולד מריר
50 גרם ריבת חלב
אופן ההכנה…
מערבבים את הג'לטין עם המים ומניחים לחצי שעה
מחממים את קרם הקוקוס במיקרו לדרגת רתיחה… מוסיפים לו את השוקולד ואת ריבת החלב ומערבבים היטב… ממיסים במיקרו את הג'לטין כ10 שניות ומוסיפים אותו למסה ומערבבים היטב… יוצקים על גבי קרם הגבינה מידה של 1/8 כוס ומקשטים… מקפיאים היטב לפני חילוץ

בתאבון 😋

קינוח שכבות גבינה ושוקולד בלונדי_מתכון של שלומית שחר
שלומית שחרספר המתכונים של
מתכון של

שלומית שחר

124 מתכונים