Share with:


צמחוני פרווה

אופן הכנה

קטגוריית תוספות
שחר שולמית – מידות אוניברסליות
מחממים תנור לחום של 170 מעלות

מצרכים…
חבילת בצל ירוק
1/2 כוס שמן (120 מ"ל)
כפית מחוקה מלח
כפית מחוקה פלפל שחור גרוס
כפית מחוקה פפריקה מתוקה גרוסה
1/3 כוס כוזברה יבשה
3 אריזות של רוטב עגבניות מתובל לפסטה בסגנון קלאסי כל אריזה במשקל 240 גרם (אפשר רוטב אחר בסגנון)
3 כוסות מים רותחים (720 מ"ל)
500 גרם פסטה פארפאלה

אופן ההכנה…
שוטפים וקוצצים את הבצל לפרוסות קטנות ומניחים אותו בכלי פיירקס (הכלי שאופים בו את הפסטה)
מפזרים עליו את השמן והתבלינים
מניחים את התבנית במיקרוגל ומפעילים ל5 דקות (אם אין תבנית פיירקס מטגנים את הבצל עם התבלינים במחבת ומעבירים אותם לתבנית האפיה שיש לכם)
מניחים על הבצל המטוגן שבתבנית את רוטב הפסטה ואת המים ומערבבים
מכניסים לרוטב שבתבנית את הפסטה ועוטפים אותה היטב ברוטב
אופים את הפסטה מכוסה 75 דקות (אני סגרתי את התבנית היטב בנייר כסף)
בסיום האפיה משאירים את הפסטה מכוסה בתנור כ15 דקות
מערבבים את הפסטה עם 2 כפות ומתענגים

בהצלחה 😋
אהבתם ? אשמח שתשתפו
שלכם שולמית

פסטה פארפאלה בתנור_מתכון של שלומית שחר – מאסטר מתכונים
שלומית שחרספר המתכונים של
מתכון של

שלומית שחר

359 מתכונים