Share with:


פרווה חלבי

אופן הכנה

שחר שולמית…מידות אוניברסליות

בסיס בצק שוקולד שקדים…
לשים במגימיקס…
300 גרם קמח
40 גרם סוכר
40 גרם אבקת סוכר
40 גרם אבקת שקדים
30 גרם קקאו
קורט מלח
תמצית וניל
200 גרם חמאה או מחמאה קרה
לערבב עד למראה פרורי…ואז להוסיף 60 גרם ביצה לערבב עד לאיחוד ותו לא…
למלא תבניות סיליקון במסה…להקפיא את התבניות כחצי שעה לפני אפיה…לאפות בתנור שחומם מראש ב170 מעלות כ 20 דקות

חטיף רפאלו…
להמיס 200 גרם שוקולד לבן…לצקת את זה על גבי 230 גרם חלב מרוכז [שמתי חלב מרוכז פרווה שהכנתי] לחמם יחד את המסה לאיחוד טוב ולהוסיף 2 כפות אוניברסליות עראק…צבע מאכל ו 275 גרם קוקוס לאחד מסה לדחוס לתבניות ולהקפיא…

בתאבון😋

פטיפור שוקולד רפאלו_מתכון של שלומית שחר
שלומית שחרספר המתכונים של
מתכון של

שלומית שחר

123 מתכונים