Share with:


חלבי

אופן הכנה

שחר שולמית
בסיס פריך שקדים
לשים במגימיקס 300 גרם קמח עם 40 גרם סוכר לבן…40 גרם אבקת סוכר..60 גרם אבקת שקדים…תמצית וניל…קורט מלח 200 גרם חמאה או מחמאה קרה חתוכה לקוביות…לערבב עד למראה פרורי…להוסיף ביצה מידה לאר'ג של 60 גרם…ולערבב עד לאיחוד ולא יותר…אם משתמשים בבצק למשטח לטארט…לרדד אותו בין 2 דפי גיטרה ולקרר כשעתיים במקרר…ואם שמים את זה בתבניות סיליקון…עובדים מיד…לוקחים פיסת בצק ועושים ממנה כדור קטן.. ואותו דוחסים לתבנית…מוחקים מסה…ואופים בתנור שמחומם מראש בחום בינוני…

חטיף שוקולד פייטה…
להמיס בבן מרי 200 גרם שוקולד מריר יחד עם 150 גרם שוקולד חלב ו100 גרם שוקולד לבן…כשזה נמס להוסיף 2 כפות שמן ו150 גרם אבקת נוגט…כשהכל מתאחד…להוסיף לזה 200 גרם פייטה/ שבבי וופל…לאחד מסה ולשים בתבניות
להניח את חטיף הפייטה על גבי הבסיס עם חומר מקשר
בתאבון 😋

פטיפור שוקולד פייטה_מתכון של שלומית שחר
שלומית שחרספר המתכונים של
מתכון של

שלומית שחר

124 מתכונים