Share with:


חלבי

אופן הכנה

שחר שולמית

מצרכים לחטיף חלבה…
180 גרם חלבה
100 גרם שוקולד מריר
80 גרם שוקולד לבן
80 גרם שקדים גרוסים או בראס
30 גרם קוקוס קלוי
25 גרם אבקת נוגט (אופציונלי)

אופן ההכנה…
בבן מרי להמיס את השוקולדים ..להוסיף להם את החלבה…להוסיף את אבקת הנוגט השקדים או הבראס והקוקוס המקורמל ולערבב עד לאיחוד המסה…לצקת לתבניות…לחבוט מעט את התבניות כדי שהמסה תתפלס ולהקפיא

אני חילקתי את זה ל30 שקעים עגולים

פריך שקדים
מצרכים…
100 גרם אבקת סוכר
200 גרם חמאה או מחמאה
300 גרם קמח
50 גרם אבקת שקדים
צבע מאכל ורוד
ביצה בגודל לארג'

אופן ההכנה…
במגימיקס מערבבים את כל החומרים מלבד הביצה למראה פירורי…מוסיפים את הביצה ומערבבים עד לאיחוד ותו לא…ממלאים את השקעים בתבניות הסיליקון ואופים בתנור שחומם מראש ל170 כ15 דקות

מעל כל חטיף חלבה מזלפים גנאש שוקולד (100 גרם שוקולד מריר יחד עם 100 גרם שמנת מתוקה ..להמיס יחד בפולסים עד לאיחוד) ומניחים מעל את העוגה הפריכה באלכסון

בהצלחה 🌷

פטיפור חלבה ופריך שקדים_מתכון של שלומית שחר
שלומית שחרספר המתכונים של
מתכון של

שלומית שחר

149 מתכונים