Share with:


בשרי

אופן הכנה

 

קטגוריית תבשילי קדרה
קטגוריית עופות
קטגוריית פסח
שחר שולמית – מידות אוניברסליות
מצרכים…
8 תפוחי אדמה בינוניים חתוכים לרבעים
מגש שוקיים (10 יחידות)
½1 כוסות מים (360 מ"ל)
1/2 כוס שמן (120 מ"ל)
כף מחוקה מלח
כף מחוקה כורכום
כפית מחוקה פלפל שחור גרוס
כף מחוקה פפריקה מתוקה גרוסה
כף מחוקה סומאק
חופן נדיב של פטרוזליה
כף סומאק נוספת בסיום
אופן ההכנה…
מניחים בסיר את תפוחי האדמה ומעליהם את העופות
מוסיפים מים – שמן ותבלינים (ללא פטרוזליה ותוספת סומאק)
ומביאים לרתיחה
מנמיכים את גובה הלהבה לבינונית
ומבשלים את התבשיל לאט ובסבלנות עד שהנוזלים מצטמצמים
מידי פעם לוקחים רוטב מתחתית הסיר ויוצקים על התבשיל
בסיום הבישול מפזרים מעל פטרוזליה וכף נוספת של סומאק ואוכלים בתאבון
בהצלחה😋
אהבתם? אשמח שתשתפו
שלכם שולמית

עוף עם תפוחי אדמה כורכום וסומאק_מתכון של שלומית שחר – מאסטר מתכונים
שלומית שחרספר המתכונים של
מתכון של

שלומית שחר

392 מתכונים