Share with:


פרווה

אופן הכנה

שחר שולמית..מידות אוניברסליות

להדליק תנור ל160 מעלות

מצרכים…
7 חלמונים מביצים מידה לארג'
כוס מיץ תפוזים
1/2 כוס שמן
1/2 כוס סוכר
תמצית וניל
גרידת לימון
10 גרם אבקת אפיה
2 כוסות קמח
כוס וחצי קוקוס

להקצפה בנפרד…
7 חלבונים
3/4 כוס סוכר

אופן ההכנה…
בקערה גדולה לערבב במטרפה את החלמונים…השמן ומיץ התפוזים… להוסיף את שאר המצרכים מלבד החלבונים ו3/4 כוס סוכר
במקביל להקציף במיקסר את החלבונים ולהוסיף את הסוכר בהדרגה עד למסה יציבה לא מאוד…להנמיך את פעולת המיקסר למינימום ולהכניס לקצף את מסת החלבונים שבקערה בהדרגה עד לאיחוד בסיסי…לעצור את פעולת במיקסר ולסיים את האיחוד הסופי בלקקן…לצקת את המסה לתבנית עגולה ומשומנת גודל 26 סנטימטר…לאפות בתנור שחומם מראש לחום של 160 מעלות עד הזהבה

בהצלחה 🌷

עוגת תפוזים וקוקוס_מתכון של שלומית שחר
שלומית שחרספר המתכונים של
מתכון של

שלומית שחר

135 מתכונים